luomutila Wanha Liesniemi

Tilamyymälä ja kesäkahvila – Luomutila Wanha Liesniemen keskiaikainen kivikellari huokuu historiaa, mutta pellon antimista löytyvät aina tuoreet kotiinviemiset.

Tilamyymälä ja kesäkahvila Wanha Liesniemi palvee asiakkaita kesäkautena.

Kesäkahvilamme nautit erikoiskahvit mm. capuccinot, macciatot ja lattet sekä tuoreita leivoksia. Kahvilastamme myös kylmät herkut hellepäiviin,jäätelöt ja virvokkeet.

Meillä nautit oman kahvihetkesi maalaismaisemien antia ihaillen. Marjanpoiminta-aikaan voit viettää vaikka koko päivän tilallamme, poimien kotiinviemisiksi luomumansikoita ja luomuvadelmia, välillä siemaillen kahvilan virvokkeista ja nauttien maalaismaisemista.

Meidän suoramyynnistämme luomutuotannostamme kausivihanneksina mm. mansikkaa, varhaisperunaa, kesäkurpitsaa, herneitä ja loppukesän herkkuina maukkaita vesimeloneja sekä sokerimaissia. Meiltä löytyvät syksyiset Halloween-kurpitsat ja koristekurpitsat.

Satokauden aikana saat mansikkaa ja vadelmia poimittuina sekä itsepoimien.

Meiltä voit ostaa vuosittaisia sato-osuuksia omenatarhastamme. Sato-osuuksia on saatavana rajoitetusti  myös mehiläispesistämme. Tuotteemme ovat torjunta-aineettomasti kasvatettuja, luomusertifioitua tuotantoa (FI-EKO-102, Wanha Liesniemi).

Liesniemessä voit kokea myös mieleenpainuvia kokemuksia omena- päärynä- ja luumupuiden kukinta aikana, jolloin mehiläiset pörräävät keräämässä mettä puiden kukista.

Tilallamme kasvaa kaikkiaan yli 700 erilaista hedelmäpuuta. Vuonna 2017  istutimme myös 500 tammi- ja pähkinäpuuta, joiden juuristossa elää symbioosissa puiden kanssa Burgundin musta tryffelisieni (Tuber uncinatum). Ensimmäisiä satoja tryffeleistä arvioimme saavamme vuoden 2023 – 2024 tietämillä.

Liesniemessä on sijainnut keskiaikana kivinen kartanorakennus, jossa on asustanut maineikkaita oman aikansa vaikuttajia ja sotureita. Näistä ajoista on jäljellä jykevä holvikellari. Voit kokea mielenkiintoista historian havinaa tilaamalla ”aikamatkan” keskiaikaan ja Liesniemen historiaan. Järjestämme teille keskiaika-teemalla tapahtumia synttäripäivistä kokoukseen. 

Liesniementie 11, 21570 Sauvo, 0400595547 

Katso täsä esittely-videomme

 

Olemme Facebookissa    

www.wanhaliesniemi.fi/

Tervetuloa meille Wanha Liesniemeen!

 

Ympäristötoimenpiteet

Tietosuojaseloste