Elämyksiä (Experiences) II

Merirantala Oy

Vuokrahuvilat ja -mökit Sauvossa sekä Houtskarissa.

Saaristomeren ylle nouseva aurinko. Laineiden liplatus tai jäiden rasahdus, vonkaleen paino siiman päässä. Täydellinen luontoelämys syntyy yksinkertaisista asioista. Merirantalan viimeisen päälle siistit ja viihtyisät lomamökit ja kokoustilat ovat keskellä puhtainta saaristoluontoa, mutta silti lähellä:

Sauvon Karunaan ajat Turusta alle tunnissa ja Helsingistäkin kahdessa.

Orssaarentie 115, 21590 Karuna

http://www.merirantala.fi

jarkko.rantala(at)merirantala.fi

040 545 8845

Puuhaus

Puuhaus on lahjapuoti täynnä tunnelmaa osoitteessa Timperintie 8, Sarkiolan Rauta

Paikallisten taitajien ja harrastajien tuotteista löydät käsitöitä, sekä uutta ja vanhaa kodin kaunistusta, itselle tai lahjaksi. Tarjolla on lisäksi materiaaleja omiin käsitöihin ja askarteluihin. Puoti on täynnä tapahtumia: Järjestämme käsityöiltoja, kursseja ja esim. ryhmäiltoja ja synttäreitä.

Tule tutustumaan puodin tunnelmaan!

Puuhaus on auki ympäri vuoden:

perjantaisin                     12 – 17

lauantaisin                       10 – 15

sunnuntaisin                  12 – 15

Timperintie 8, Sarkiolan Rauta  21570 Sauvo

https://www.facebook.com/puuhaus/

http://www.puuhaus.fi

email: puuhauspuoti(at)gmail.com

Wanha Liesniemi

Tilamyymälä Wanha Liesniemi tarjoaa satokauden aikana tuoretta varhaisperunaa, torjunta-aineetonta mansikkaa ja vadelmaa. Mansikoita ja vadelmia saat joko poimittuina (tilaamalla etukäteen) tai voit tulla poimimaan ne itse. Omenatarhastamme voit ostaa myös ns. sato-osuuden puukohtaisesti (ota yhteyttä, jos torjunta-aineeton omena kiinnostaa!). Sato-osuuksia on saatavana rajoitetutusti myös mehiläispesistämme. Kysy lisää meiltä!

Suoramyyntimyymälässämme on valikoimissa varhaisperunaa, kurpitsoja, pensaspapuja, herneitä, vesimelonia, sekä oman tilan hunajaa. Kesäkahvilastamme (avoinna kesäkuun puolivälistä heinä-elokuun vaihteeseen) saat myös erikoiskahvit, kuten capuccinot, macciatot, ja lattet. Myymälästä saa  jäätelöä ja muita virvokkeita. Tilalla on keskiaikainen kivikellari, jäänteenä ennen paikalla sijainneesta kivilinnasta 1500-luvulta. Kellari on tarvittaessa myös saatavana käyttöön tilaisuuksiin tai tapahtumiin. Kysy lisää!

Liesniementie 11, 21570 Sauvo

http://www.wanhaliesniemi.fi/

seppo.katajainen(at)wanhaliesniemi.fi

0400 595 547