Liity jäseneksi

Raitti 181 ry on yhdistys, jonka tarkoityksena on tarjota matkailijoille ja mökkeilijöille ym. tiedottamista Sauvon palveluista ja tarjonnasta. Tarkoitus on myös edistää Sauvon (ja Karunan) tunnettavuutta niin valtakunnallisesti kuin maailmanlaajuisesti ja tuoda esille sen kauniita maisemia, puhdasta luontoa ja virkistysmahdollisuuksia. Raitti 181 ry tiedoittaa alueen palveluista, matkailikohteista

Raittiin liittyminen on avointa jokaiselle, joka hyväksyy yhdistyksen säännöissä mainitun yllä olevan yhdistyksen tarkoituksen ja järjestää tiedottamista niistä ja järjestää myös aiheeseen liittyviä tapahtumia ja järjestää neuvontaa asioista, jotka palvelevat matkailijoita ja mökkeilijöitä.

Harrastatko luontokuvausta? Oletko auringonlaskujen ja iltaruskojen bongaaja kamerallasi? Vai oletko innokas pyöräreittien etsijä tai kenties melontareittien ahkera soutaja tai patikkaretkeijijä, joka tietää mielenkiintoisimmat maisemat ja pikkupolut . Mikset toisi kuviasi tai maisemareittejäsi näkyviin Raitti 181:n kautta? Sivuillamme on tilaa aina kauneille kuville ja blogiteksteille Sauvosta ja Karunasta.

Vai oletko kova organisoimaan erilaisia tapahtumia, aktiviteetteja ja kaikkea mielenkiintoista? Raitti 181 on juuri sopiva yhdistys tulla mukaan toteuttamaan erilaisia tapahtumia Sauvoon ja Karunaan.

Jäsenyyden myötä saat Raitti 181 merkin käyttöoikeuden (vuodeksi kerrallaan), ja voit lisätä Raiti 181 logon vaikka autoosi, pihaasi tai mihin nyt arveletkin logon sopivan. Lisäksi saat oman www-alasivun Raitin www-sivuilta (jos sivujen sisältö on yhteensopivaa yhdistyksen tarkoitusperien ja sääntöjen mukainen) ja pääset myös päivittämään Raitin some-päivityksiä (jos niin haluat, ja päivitykset ovat linjassa yhdistyksen tarkoituksen kanssa. Mitään politiikkaa tai vast. emme toki Raitin somessa hyväksy.

Tervetuloa mukaan, jos koet yllä olevan lähellä sydäntäsi. Laita spostia osoitteeseen info @ raitti181.com, ja kysy liittymistä mukaan jäseneksi Raittiin!