Grelsbölen Tila

Grelsbölen Tila, emämyksien maatila

Meillä Grelsbölessä on erikoiskasviljelyä, maatilaleipomo, itsepalvelukioski, pieni maatilamuseo ja matalan hiilijalanjäljen Tentsile- elämysmajoitusta.

Järjestämme tilavierailuja :Grelsbölessä voit tutustua Tyrnin viljelyyn MTK:n koululähettilään opastuksella. Maistella herkullisia maistiaisia tyrnistä. Tilaukset etukäteen.

   

Meillä käyt ostoksilla itsepalvelukioskissa (avoinna 1.5-23.12) tai vierailet pienessä maatilamuseossa (avoinna kesä-elokuu) Itsepalvelukioskista kauden vihanneksi, marjoja, pieniä matkamuistoja, maatilaleipomon tuotteita ja jäätelöä.

Grelsböleen voit rantautua pienellä veneellä, autolla, pyöräillen, patikoiden, meloen tai linja-autolla. Linja-autopysäkiltä on 1.5 km:n matka kaunista hiekkatietä Grelsböleen.

Grelsbölen Tilalla on melontareitistön rantautumispaikka: reitisto.fi/sauvonreitti

 

Grelsböle tunnetaan kolmesta rekisteröidystä tavaramerkistä ® , maittavista pitopöydistä ja kakuista. Sukutilalla on yli sadan vuoden kokemus maanviljelystä. Olemme saaneet mm Melasniemi rahaston palkinnon ja kunniamaininnan  vuodelta 2013 sekä 2011 Grelsbölen Tila äänestettiin Karunan parhaaksi yritykseksi.

Tavaramerkistä lisää täältä

 

  

Grelsbölen Tila ja suoramyynnin itsepalvelukioski osoitteessa:

Päisterpääntie 156, 21590 Karuna.

www.grelsbole.fi

info @ grelsbole.fi

puh: 044-533 0701 (Miia)

Tentsilemajoituksesta lisätietoa   

Tietosuojaseloste

Ympäristötoimenpiteet