Tervetuloa Sauvoon ja Karunaan!

Raitti 181 ry on yhdistys, jonka tarkoityksena on tarjota matkailijoille ja mökkeilijöille ym. tiedottamista Sauvon palveluista ja tarjonnasta. Tarkoitus on myös edistää Sauvon tunnettavuutta niin valtakunnallisesti kuin maailmanlaajuisesti ja tuoda esille sen kauniita maisemia, puhdasta luontoa ja virkistysmahdollisuuksia. Raitti 181 ry  tiedottaa alueen palveluista, ja matkailukohteista, ja järjestää tapahtumia ja antaa neuvontaa asioista, jotka palvelevat niin matkailijoita, kesämökkeilijöitä kuin alueen asukkaita tai satunnaisia ohikulkijoita.

Harrastatko luontokuvausta? Oletko auringonlaskujen ja iltaruskojen bongaaja kamerallasi? Vai oletko innokas pyöräreittien etsijä tai kenties melontareittien ahkera soutaja tai patikkaretkeijijä, joka tietää mielenkiintoisimmat maisemat ja pikkupolut . Mikset toisi kuviasi tai maisemareittejäsi näkyviin Raitti 181:n kautta? Sivuillamme on tilaa aina kauneille kuville ja blogiteksteille Sauvosta ja Karunasta.

Vai oletko kova organisoimaan erilaisia tapahtumia, aktiviteetteja ja kaikkea mielenkiintoista? Raitti 181 on juuri sopiva yhdistys tulla mukaan toteuttamaan erilaisia tapahtumia Sauvoon ja Karunaan.

Raitti 181 ry:n jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen, toiminnan ja säännöt. Tervetuloa mukaan, jos koet yllä olevan lähellä sydäntäsi. Laita spostia osoitteeseen info @ raitti181.com, ja kysy liittymistä mukaan jäseneksi Raittiin!

Sauvo on Varsinais-Suomessa, noin puolen tunnin ajomatkan päästä Turusta, sisäsaariston tuntumassa.

Tervetuloa  Sauvon Raitille!

Sivujen copyright @Raitti181

Kuva (alla) Rantolan revontulet 23.10.2020 (c) Joakim Laakso