Luomutila Wanha Liesniemi

Tilamyymälä ja kesäkahvila – Luomutila Wanhan Liesniemen keskiaikainen kivikellari huokuu historiaa, mutta pellon antimista löytyvät aina tuoreet kotiinviemiset.

Tilamyymälä ja kesäkahvila Wanha Liesniemi palvee asiakkaita kesäkautena.

Meillä nautit oman kahvihetkesi maalaismaisemien antia ihaillen. Marjanpoiminta-aikaan voit viettää vaikka koko päivän tilallamme, poimien kotiinviemisiksi luomu mansikoita ja luomuvadelmia, välillä siemaillen kahvilan virvokkeista ja nauttien maalaismaisemista.

Meidän suoramyynnistämme kausivihanneksina luomusertifioituja tuotteitame, mm. mansikkaa, vadelmaa, varhaisperunaa, herneitä ym.

Satokauden aikana mansikkaa ja vadelmia poimittuina sekä itsepoimien.

Liesniemessä voit kokea myös mieleenpainuvia kokemuksia omena- päärynä- ja luumupuiden kukinta aikana, jolloin mehiläiset pörräävät keräämässä mettä puiden kukista.

Tilallamme kasvaa kaikkiaan yli 700 erilaista hedelmäpuuta.

Liesniemessä on sijainnut keskiaikana kivinen kartanorakennus, jossa on asustanut maineikkaita oman aikansa vaikuttajia ja sotureita. Näistä ajoista on jäljellä jykevä holvikellari. Voit kokea mielenkiintoista historian havinaa tilaamalla ”aikamatkan” keskiaikaan ja Liesniemen historiaan.

 

Liesniementie 11, 21570 Sauvo, 0400595547 

Katso meidän videomme:

Olemme Facebookissa    

www.wanhaliesniemi.fi/

Tervetuloa meille Wanha Liesniemeen!

 

 

 

 

 

 

Katso myös www-sivuiltamme meidän Ympäristötoimenpiteet

sekä meidän Tietosuojaseloste